blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucewayne
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
BLACK DYNAMITE aka BruceWayne
Black Dynamite



Zombie Handjob 3
pridal Black Dynamite 18.10. 2011 o 0:38



Konečne som tam kde som chcel, dotrhaný, doškriabaný ale bol som u nej, u Saši. Pozrel som sa na poškriabané stehno v roztrhnutých teplákoch a pomyslel si, že mohol som dopadnúť aj oveľa horšie. Veď  za mnou na plote odkvapkával ujo Muráň, čo býval tri domy od nás, spoznal som ho podľa plešiny s prehadzovačkou, čo sa mu  uchovala aj po smrti.


Štramák s plotom v hlave.


            Po minútke ako mi adrenalín vyprchal z organizmu som začal rozmýšľať nad tým ako sa dostanem dnu. Vchodové dvere boli zatvorené, čo bolo kvázi dobré znamenie. Začínal som si nahovárať, že Saša a bohužiaľ aj jej rodina budú naozaj v poriadku. Bohužiaľ preto lebo som na jej milých fotríkovcov zapôsobil ako zvrhlík a sexuálny deviant a kvôli tomu ma aj moc nemali v láske. Ale o tom potom. Teraz musím mať na rozume dôležitejšie veci. Zrazu mi napadlo, že v šope za domom by mohli mať rebrík a nejakú sečnú zbraň. Motorovku som nechcel lebo by som sa s ňou, ja, dieťa kompjuterov, napílil na kopu mäsa, lepšie povedané na Kit-Kat pre zombiekov. V šope bolo toho ako v Baumaxe. Samí krovinorez, karboška, kosačky, pílky, a nakoniec aj moja weapon of choice, sekera. Tak som sa vybral zo šopy ako to spieva Para s pocitom masového vraha so sekerou v rukách a rebríkom na pleci. Rebrík akurát vystačil pod okno, dostatočne na to aby som sa potom vedel preklobásiť dnu. Nezaháľal som a chytro sa vyštveral po rebríku hore no videl som veľké prd kvôli zatiahnutým záclonám. Začal som poriskom sekery klopkať na okno a v kútiku duše som dúfal že mi jej foter neodpáli hlavu guľovnicou čo mal vyvesenú v obývačke. Po asi piatich minútach klopkania som to vzdal a rozbil okno sekerou, zoskočil dole a čakal čo na mňa z okna vyletí.

 Nevyletelo nič.

Ani hláska, ani pohybu, len dusné mŕtvolné ticho.


     Ale musel som vedieť čo sa s ňou stalo, nedalo mi to. Opatrne som vliezol do obývačky a okamžite som dostal flashback o tom prečo ma jej otec tak mocne nemá rád. Bol to konkrétne gauč ktorý mi navodil túto spomienku. Práve na tom gauči ma pristihol ako som s jeho jedinou dcérou v póze “ To sa vám len zdá, že vašej Saši kontrolujem klitoris, mojím penisom, vo vašej obývačke, o čase keď ste mali vy byť ešte v robote.“ Keby nemám tak dobre natrénovaný preskok cez ich plot tak by som tam dnes skončil ako ujo Muráň. Po tomto incidente dostal náš vzťah defekt, duša vyfučala, plášť sa zodral, odletel, zalietalo pár iskier a guma sa vymenila.

      Po flashbacku som pokračoval do kuchyne, ale ešte pred tým som si všimol že guľovnica na stene chýba a moja riť sa nepokojne zúžila. V kuchyni ma čakalo prekvapenie v podobe sandwichu- podlaha, vnútornosti, pani máma a chladnička. Na um mi prišla troška sexistická úvaha, že všetky ženy umierajú vo svojom prirodzenom prostredí, kuchyni.   Šťuchol som ju či náhodou sa nepreberie ale bola načisto kaput, pán manžel sa musel poriadne činiť. Tu sa mi vybavil ďalší flashback a to ten, ako ma jej matka znenávidela. Jej mama nebola žiadna MILF, bohužiaľ a raz keď bola Saša chorá bol som jej pre čaj a cestou späť som si pomýlil izbové dvere a vstúpil som do ich spálne v okamihu keď sa jej matka vyzliekala. Bola predklonené, bez podprsenky a dávala si akurát druhé nohavičky. V okamihu ako ma zbadala otočila sa smerom ku mne pričom jej prsia museli prekonať zemskú tiaž a po obrate aj moment zotrvačnosti a s plesknutím skončili na svojom mieste. Stál som tam ako prikovaný s otvorenou hubou a čajom v ruke. Samozrejme začala jačať aby som okamžite vypadol a nevracal sa. Potom som si sypal popol na hlavu pri každej návšteve aby mi pani domáca odpustila.


Zase som sa zadumal.


    Kedy mi bolo viac zle? Pri pohľade na nahého vorvaňa, čo túžil byť človekom a dal sa preoperovať alebo vorvaňa čo chcel byť človekom a dal sa preoperovať v kaluži krvi rozmadžganý pod chladničkou. Hmm tu by mi asi pomohla len minca.Prekročil som ju a zanechávajúc za sebou stopy krvi a vykročil som po schodoch nahor.

    Znova ma prepadol pocit ninju a zmysli sa mi zostrili. Čakal ma tu niekde ozbrojený fotrík, živý či mŕtvy, zabiť som ho chcel tak či tak. Buď ja alebo on. Spálňa bola prázdna tak isto ako izba pre hostí. Zostávala už len Sašina izba a kúpeľňa. Kúpeľňa bola bližšie tak som sa vybral k nej. Čo som si hneď všimol bola malá mláčka krvi vytekajúca z pod dverí. Sekerou som dočiahol klučku a otvoril dvere.

Hodil som v momente šablu.

     Otec s črtami tváre Kevina Bacona sedel na záchode a asi si zmyslel že biela farba je pre kúpelňu neoriginálna tak sa ju rozhodol vymaľovať mozgom. Kúsky mozgu boli zalepené až na plafóne. Na nohe mal škrabance a hryzance tak sa asi zavrel do kúpelky a čakal čo to spraví. Palcom na nohe stlačil spúšť a po výstrele mu gulovnica zostala v ústach tak ako si hu tam vložil. O dve tyčky neskoršie už bola gulovnica v mojich rukách,vyutieraná, proste keď zaškrípala hlaveň o jeho zuby, neodolal som a musel som vracať, aj mi bolo divné že niečo vôbec išlo zo mňa von.

Nasledovala posledná skúška, Sašina izba.    

       Priložil som ucho k dverám či náhodou nezačujem nejaký podozrivý zvuk. Prešlo pár minút a túžba že ju začujem masturbovať mi pomaly vypadávala z hlavy. Do izby som vtrhnúť nechcel lebo čo aj stojí za dverami, mŕtva a ja dostanem surprise butt-zombie-rape. Nie, nie to je posledná vec čo by som teraz chcel. Prst do análu od zombieka...ech alebo nejaký hentai s obrím slimákom. Veď tu máme zombie apokalypsu, možné je všetko, netreba podceňovať sily zla.

Vybral som sa teda do hosťovskej izby na balkónik a z neho sa dalo preskočiť na Sašin balkón. I tak som spravil, tuším že sa mi riadne pri skoku natrhla riť no neskydal som sa. Okná boli samozrejme zastrené, ale päť centimetrov od zemi bola medzera cez ktorú som nevidel v izbe nič podozrivé, iba niekto ležal chrbtom ku mne otočený na posteli.

      Okúsil som klučku a ona povolila, bolo otvorené. Srdce sa mi rozbúšilo, myslel som že bude z nej zombica, lebo na tej chodbe som grcal fakt hlasno, to by ju určite zobudilo. Zdvihol som sekeru mokrými studenými rukami nad hlavu pripravený uderiť. Potil som sa ako býčisko, nozdrami som funel ako keď dôchodca dojedá rybie filé. Postava zabalená v deke sa mihla a už, už som chcel zasadiť úder ale otočila sa na mňa tvárou a vtedy som zočil jej tvár. Rozlepila unaveno oči no v okamihu ako ma zbadala ako nad ňou stojím spotený so sekerou a puškou na pleci vypustila zo seba ohlučujúci výkrik. Sekeru som okamžite zahodil na zem, vrhol sa k nej na posteľ a zapchal jej rukou ústa.


„Psssssssssst!!! Prestaň kričať, ja ťa nechcem zabiť“ zašepkal som jej do ucha a zároveň dodal  „I keď mám na to pár dôvodov.“ Pokúsil som sa vystrúhať úsmev, ale pri pohlade do jej vydesených modrých očí som sa o ďalšie podobné vtipy nepokúšal. Podľa toho pohladu bola asi ešte stále v tom že ju chcem zastreliť a rozštvrtiť.

    „Už nebudeš jačať? Môžem dať ruku preč?“ pokrútila súhlasne hlavou „A nepozeraj sa tak na mňa, vážne som ťa neprišiel zabiť“ Posadila sa na posteľ a so skolenou hlavou sa ma opýtala.

„A prečo si teda prišiel?“


„Lebo...uhm..“


„No?“ opýtala sa nervózne.


„Lebo mi na tebe záleží a mal som o teba strach...asi.“


„Asi???“ konečne sa mi pozrela do očí. Leskli sa v nich zárodky sĺz, možno bola dojatá alebo som tak

strašne smrdel.

„Hej, hej nebuďme zrazu tak prudko senzitívny, ok? Prišiel som fakt preto že mi na tebe stále záleží, predsa by som ťa v tomto shitstorme nenechal, už mi okrem teba nikto iný nezostal.“

Chvílu sme mlčky sedeli na posteli a pozerali sme na seba. Nakoniec prehovorila.

   

„ Ďakujem ti Ďuďo, toto som fakt nečakala, myslela som že som v tom sama a po tom ako to aj otec vzdal, lahla som si sem nechala dvere nezamknuté a čakala na smrť“ nachvílu sa odmčala a potom s úsmevom cez slzy dodala „ Ale teba som sa kurevsky zlakla, prišiel si ako Michael Mayers,“

      Oprela sa mi o plece, jej červené vlasy sa mi priplietli popod nos a rozprával som jej, trošička prikrášlene o tom ako som sa musel prebojovať až k nej a dúfal som že z toho bude za odmenu aj nejaký ten handjob.



V ĎALŠEJ ČASTI UVIDÍTE:

-Dušan a Saša zistia že sú súrodenci ( ojebávam)

-Že Zem je plochá

-Belohorcová odhalí že je chlap

-Ďuďo a Saša sa vyberú do hlavného mesta kde narazia na nečakané duo preživších a niečo slizké sa im pripletie do cesty ( no čo to tak môže byť)

-Sloní penis

-Cikanie do dialky

-Chlpaté  pazuchy gréckych žien

-A mnoho, mnoho dalšieho


Sponzorom programu je spoločnosť Ohryzené nechty s.r.o.




Prístupov 10747
Kvalita článku
(96,2%) hlasov 8

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Love, Love Never Changes 2
[ 24.8.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.15 Afganistan 2/2
[ 11.6.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.14 Afganistan 1/2
[ 3.6.2012] (príspevkov 12)
Love, Love Never Changes
[ 13.5.2012] (príspevkov 12)
My little apocalypse
[ 5.5.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob: Exodus
[ 12.3.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob 4
[ 2.11.2011] (príspevkov 28)
Zombie Handjob 3
[ 18.10.2011] (príspevkov 15)
MILITARY č.13(Stalingrad)
[ 10.10.2011] (príspevkov 17)