blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucewayne
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
BLACK DYNAMITE aka BruceWayne
Black Dynamite



Spomienka na staré časy
pridal Black Dynamite 20.6. 2011 o 23:32



                                                                Kniha Genesis

 

                                                                 Chapter One

 

Kde bolo tam nebolo,tento príbeh je čisto fiktívny a je založený na skutočných udalostiach.

 

 Príbeh sa odohráva v krajine I kde vládne neobmedzene jediná osoba,královná z kraja Riš,z provincie En, je to královná Ive. Jej inteligencia a dôFtip je známi široko ďaleko,od A po B.Vládne vo svojom královstve ohňa a síry,kaučuku a latexu,kde hodina pozemská trvá 1 hodinu a 80 minút.Je veľmi štedrá,rada sa podelí o vedomosti so svojimi otrokmi,ktorý ju uctievajú a prinášajú dary.A pýtate sa prečo?

 

     Bude to asi tým,že svoje královstvo uchránila pred krvilačnými zombies hydroelastickou technikou, potom viedla dobyvačné výpravy na neznáme monštuózne opevnenia ako Volkswagen,Peugeot a v najbližších dňoch chystá masívny útok proti rákosníkom v provincií Žet.Pri poslednom ťažení v Bekárte dostala zásah nalepovacím projektilom na ktorom bolo narazené "návštevník" ale svoje zranenie nevnímala,hrdo bojovala a svojím krikom prehlušila nepriatela a nepustila ho k slovu.Ten sa potom pokorne stiahol a ako na znak úcty,najlepsím bojovníkom darovali vzácne čaše a rúcha a na znak mieru bolo na nich vyryté "Better to gether".Takto padlo mnoho provincií a královstiev.Vačšinu svojich výprav viedla peši ale z toľkých dobytých uzemí si ukoristila svojho kovového tátoša,ktorého volá Matiz.Jeho farba je krvavo červená lebo ho svojimi otrokmi nehala prestriekať krvou svojich obetí.

 

      Ive má vo svojom královstve poriadok vďaka svojej tajnej policií CSA ľudovo povedané,cesnak.Ale dosť bolo krvy,krajina I známa široko ďaleko v známom aj neznámom vesmíre svojími technologickými dovednostami,(viď obr. 2)Krajina I je najsamvačším výrobcom a vývozcom valcovaných,preťahovaných,vyklopaných,postriekaných,klasických,vystihnutých,nastrihnutých,vysekaných,elastických,na kolene vyklepaných,lysovaných,ťahaním vydutých,pod vodou zváraných,benzínovo vznetových,naftovo zážihových,nočovinových,kryštalicky stredených, za vlažna valcovaných, monoblokovo zostrojených,raketovo dopravených,MC Vrabec a MC Person  uložených,od roku 68 nepouživaných,oprdených,Jožkom dojebaných,Ive vybavených a ospravedlnených,sfajčených a v neposlednom rade normalizovaných výrobkov.

 

    Zo ziskov získaných sa nakupuje PC vybavenie pre IT technikov ,ktorý projektovali v minulosti bojové lietadlo Mirážž 2000.Peniaze Ive investovala výhradne sem pretože jej plne záleží na vzdelaní jej otrokov a nie v akých podmienkach sa vzdelavajú. Ive predovšetkým kladie dôraz na bezpečnost jazdy a preto jazdí za dokonalých brzných podmienok s vatrou ohňa na zadných sedadlách ako voľné kúrenie.Dokonale ovláda teóriu jazdy pretože bárkto môže byť dobrý šofér ale predpisy nepustia.Na krvavočervenom šípe má špeciálne tvrdené drôtené elektróny s dimenzovaným priestorom pre náradie v prípade,že by musela zaparkovať v depe na velkej cene Hungaroringu. Pre prípad,že by musela brzdiť vo vysokých rýchlostiach a nedaj bože v nepriaznivých podmienkach,tak nosí v kufry 2 tucty tehál.

 

Ale i taká mocná ikona ako Ive má strach,áno,hádate správne, je to on,len on jediný,ktorý ma nad ňou moc až pokým nedovŕši 64 rokov.....je to......pam pam pam.......Systém.  ಠ.ಠ



Prístupov 2208
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Love, Love Never Changes 2
[ 24.8.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.15 Afganistan 2/2
[ 11.6.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.14 Afganistan 1/2
[ 3.6.2012] (príspevkov 12)
Love, Love Never Changes
[ 13.5.2012] (príspevkov 12)
My little apocalypse
[ 5.5.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob: Exodus
[ 12.3.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob 4
[ 2.11.2011] (príspevkov 28)
Zombie Handjob 3
[ 18.10.2011] (príspevkov 15)
MILITARY č.13(Stalingrad)
[ 10.10.2011] (príspevkov 17)